Alegerea instrumentelor potrivite pentru scoala este foarte importanta, mai ales in perioadele in care cei mici sunt nevoiti sa studieze de acasa. Prin urmare, putem profita de carantina pentru a-i crea micutului un loc cu adevarat atractiv, care sa il inspire si sa ii dea posibilitatea de a asimila mai usor cunostintele.
De la birouri si alte piese de mobilier utile, pana la produse de papetarie si birotica, OfficeClass este alaturi de tine oricand ai nevoie, pentru a-i oferi tot ce este necesar pentru bunul mers al activitatilor scolare!
Asadar, fie ca dispui de un spatiu dedicat pentru aceasta activitate (school from home), fie ca ai amenajat un loc in care micutul tau sa isi poata concentra abilitatile, iata cateva articole scolare esentiale, atat functionale, cat si distractive!
1. Niciun birou pentru scoala nu este complet fara un caiet sau o agenda, in care poti nota rapid ideile inspirate, poti lua notite sau chiar desena caricaturi ale colegilor, atunci cand profesorul nu este atent.
Cine stie, poate piticotul tau va ajunge un artist cunoscut odata ce mai creste putin. Nu uita insa: Tipul de hartie poate sa difere de la o functie la alta, astfel incat este bine sa ai un caiet de desen, cu foi groase pe care poti picta cu acuarele sau markere, precum si unul pentru scris cu pixul sau stiloul.
2. Instrumente de scris – Iti recomandam produsele de papetarie din gama Faber-Castell, cunoscute pentru calitatea si longevitatea lor. Poti achizitiona de pe site-ul OfficeClass.ro o gama larga de articole de la acest brand, destinate desenului, scrisului, schitelor, precum si multe accesorii sau seturi complete pentru scoala! Descopera aproximativ 1500 de articole de la acest brand, printr-un simplu click aici!
3. Seturi de geometrie – Utile atat pentru scolarii din gimnaziu, cat si pentru elevii de la profile reale sau studenti la constructii si arhitectura, aceste seturi de geometrie sunt absolut necesare pentru desene si schite, chiar daca scoala s-a mutat in online.
Acestea ajuta la intelegerea aprofundata a conceptelor matematice, precum si la formarea vederii in spatiu. Inainte de a-l indrepta pe cel mic catre un software, ajuta-l sa stapaneasca cunostintele de baza in domeniul geometriei pe hartie!
4. Materiale pentru colorat – Chiar daca artele nu o duc prea bine in aceasta perioada, creativitatea este vazuta in general ca un skill secundar deosebit de important in majoritatea domeniilor. De aceea, incurajarea activitatilor precum desenatul si coloratul ar trebui sa reprezinte o prioritate pentru orice parinte preocupat de educatia celui mic!
5. Mobilerul adecvat – Nu in ultimul rand, trebuie sa ii asiguri copilului tau tot ce are nevoie pentru a-si duce la bun sfarsit sarcinile educationale. Spatiul acestuia trebuie sa aiba in componenta un birou, precum si un scaun care sa ii asigure tot confortul in timpul (prea) lungilor ore de curs.
De asemenea, acorda atentie si accesoriilor necesare, precum penare, suporturi pentru creioane sau cosuri pentru hartie, care ajuta imens la buna organizare a spatiului. De asemenea, cel mic are ocazia sa invete cat de mult conteaza ordinea in micul sau “spatiu de lucru”, fapt care il va ajuta sa deprinda bune obiceiuri, necesare pentru anii ce urmeaza.